Οι γιορτές των Χριστουγέννων για τους περισσότερους είναι μια ευκαιρία να βγουν περισσότερο ή να αφιερώσουν παραπάνω χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα.
Μπορεί η λαμπερή γιορτή των Χριστουγέννων να έχει περάσει, αυτό οι μέρες που διανύουμε μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε ακόμα σε εορταστικό κλίμα και διάθεση.
Είτε απολαμβάνετε, λοιπόν, τη θαλπωρή του σπιτιού σας, είτε διασκεδάζετε συνέχεια σε λαμπερά party, η ομάδα της 3GUYS δίνει μερικές ιδέες σε αυτό το άρθρο, για να είστε άνετοι και να ξεχωρίσετε τις μέρες αυτές!
Ένα μαύρο παντελόνι που ταιριάζει με όλα!
Σε προηγούμενο blog post αναφέραμε πώς το total black look θα είναι μεγάλο #trend για το 2023!
Επομένως, σίγουρα θα έχετε σπεύσει να προσθέσετε στην ντουλάπα σας ένα μαύρο παντελόνι (σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη), για να δημιουργήσετε τον συνδυασμό αυτό.

Μιλώντας για total black look…
Για τις βραδινές εξόδους σας ένα πουκάμισο είναι μια ασφαλής επιλογή. Ένα μαύρο πουκάμισο με το παραπάνω μαύρο παντελόνι θα δημιουργήσει ένα κομψό σύνολο ενώ υιοθετείτε μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του 2023 από τις αρχές του χρόνου κιόλας.

Ένα καρό πουκάμισο σε μπορντό χρώμα!
Για το οικογενειακό τραπέζι ή τον καφέ με τους φίλους θέλετε να επιλέξετε ένα casual look. Ένα καρό φανελένιο πουκάμισο με το μπορντό χρώμα να επικρατεί, συμβάλλει σε μια festive εικόνα που ταυτόχρονα αποπνέει ζεστασιά.

Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με ένα λευκό t-shirt από μέσα, αφήνοντας τα κουμπιά του ανοιχτά.
Ολοκληρώστε με ένα πανωφόρι!
Το πιο στιλάτο πανωφόρι κατά τη γνώμη μας είναι το παλτό. Εμείς προτείνουμε ένα μοντγκόμερι, για να προστατευθείτε από το κρύο και να έχετε άψογες εμφανίσεις.

Φυσικά, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες ιδέες στο e-shop μας και να επιλέξετε τα ρούχα που ταιριάζουν στο δικό σας γούστο περισσότερο.
Δώστε σε αυτές τις γιορτές τον ρυθμό που εσείς επιθυμείτε…και επιλέξτε να τις περάσετε με τον τρόπο που κάνει εσάς να νιώθετε άνετα!
Είτε αυτό σημαίνει να βγείτε να διασκεδάσετε, είτε να μείνετε σπίτι δημιουργώντας στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, είτε να ακούσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και απλά να ξεκουραστείτε!
Εμείς σας ευχόμαστε Χαρούμενη Χρονιά με υγεία, χαμόγελα και στιλ…

Βρείτε τα προϊόντα του άρθρου εδώ:
Ανδρικό chinos παντελόνι EMMET, Ανδρικό πουκάμισο ETHAN, Ανδρικό πουκάμισο GLENN & Ανδρικό παλτό MONTGOMERY.