Ο μήνας Φεβρουάριος έχει καθιερωθεί ως μήνας των ερωτευμένων. Ακόμα και αν η αγορά απευθύνεται πιο πολύ σε γυναικείο κοινό τη συγκεκριμένη μέρα , μια προσεγμένη εμφάνιση όσον αφορά το outfit του άντρα μπορεί θα εκτιμηθεί πολύ από μια γυναίκα. Οι 3 GUYS σου προτείνουν δυο από τα πιο best seller outfit του φετινού χειμώνα για να εντυπωσιάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οπουδήποτε και αν πας με τη σύντροφο σου.

1. Προτεινόμενο Outfit

Δώστε ένα Chic Casual & Street Fashion Look στο στυλ σας!

Δεν έχεις χρόνο να ετοιμαστείς για το βραδινό σου ραντεβού γιατί το ωράριο στη δουλειά είναι φορτωμένο; Η επιλογή είναι μια! Το ανδρικό jean IGGY χάρις το μαύρο του χρώμα με τα διακριτικά ξεβάμματα και τις πιτσιλιές αποτελεί την πιο in fashion επιλογή που μπορείς να διαλέξεις τη συγκεκριμένη μέρα για να ξεχωρίζεις. Η slim fit γραμμή και το ελαστικό του ύφασμα θα σου χαρίσει την κομψότητα και την άνεση που χρειάζεσαι στην δουλειά σου αλλά κυρίως στη βραδινή έξοδο με την κοπέλα σου! Ένας άλλος ζεστός και διαχρονικός συνδιασμός είναι ένα πουλόβερ με ιδιαίτερη πλέξη όπως το ανδρικό πουλόβερ HERMAN που είναι διαθέσιμο σε χακί , μπορντό, μπλε μαρίν, γκρι μελανζέ και ανθρακί ταίριαξε το με ένα πουκάμισο σε σκούρες αποχρώσεις όπως για παράδειγμα το ανδρικό πουκάμισο LES και αμέσως θα δώσει ένα παραπάνω point στην εμφάνιση σου. Ολοκλήρωσε ένα από τα top street style outfit για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φορώντας το ανδρικό παλτό ALLEN που θα απογειώσει το ντύσιμο σου στη στιγμή! Μη ξεχάσεις να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα αξεσουάρ! Εμείς σου προτείνουμε το ρολόι 3G50025 με διακριτικό μοτίβο στο κατράν του και 2 χρόνια εγγύηση από τους 3GUYS και την jean bag που θα σε βολέψει πολύ, εφόσον η έξοδος σου θα γίνει μετά τη δουλειά. Ο άψογος εργονομικός σχεδιασμός και η τιμή της θα σε ενθουσιάσει. Διαθέτει ειδική θήκη για λάπτοπ και ακουστικά καθώς και επιπλέον χώρο ακόμα για να τοποθετήσεις και τα προσωπικά σου αντικείμενα.

2. Προτεινόμενο Outfit

H all time classic επιλογή!

Μπορείς να αφήσεις την κοπέλα σου εύκολα άναυδη με το παρακάτω look. Ακολούθησε τις προτάσεις μας και δε θα ξεκολλάει τα μάτια της από πάνω σου! Αποχωρήσου τα αγαπημένα σου τζιν με σκισίματα και ξεβάμματα που σε συντροφεύουν στην καθημερινότητά σου και πες ναι στα υφασμάτινα παντελόνια chinos. Αν είσαι διστακτικός ακόμα, οι 3 GUYS σου προτείνουν το ανδρικό παντελόνι chinos HUBERT σε μπλε χρώμα που είναι μια safe επιλογή και όχι τόσο ξένη από τις αποχρώσεις που έχεις συνηθίσει. Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που έχουν σπαταλήσει χρόνο για να τις εντυπωσιάσουν σε μια έξοδο τους όπως αυτή της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Συνδίασε το μπλε chinos παντελόνι με ένα πλεκτό σε ζεστές αποχρώσεις όπως είναι η ανδρική πλεκτή μπλούζα ORSON. Σχεδιασμένη με διακριτικό «V» .Τόλμησε να την δοκιμάσεις σε μελιτζανί χρώμα που είναι από τις πιο ωραίες χειμωνιάτικες αποχρώσεις και προσφέρει μια ιδιαίτερη αντίθεση με το μπλε chinos παντελόνι. Μέχρι τώρα κινηθήκαμε σε basics ρούχα όπως λέμε. Για να ξεφύγουμε λίγο από το comfort zone που έχεις ήδη συνηθίσει δοκίμασε να συνδιάσεις την πλεκτή μπλούζα σου με ένα καρό πουκάμισο με έντονες αντιθέσεις όπως το ανδρικό πουκάμισο HARVE KL σε κόκκινο –σιέλ αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου δίνοντας κομψότητα και μοντέρνο style με ένα ανδρικό παλτό Montgomery , το οποίο έχει άψογη γραμμή και μπορείς παράλληλα να έχεις επίσημο αλλά και casual εμφάνιση. Για να μην αργήσεις στο ραντεβού σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φρόντισε να φορέσεις το ρολόι 3G50025 με εντυπωσιακό κατράν που θα αφήσεις άφωνη τη σύντροφο σου.

Tips: Μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τη jean bag σου σε μπλε χρώμα για να κρύψεις το δώρο έκπληξη της καλής σου!