Η ομάδα των 3GUYS σας υποδέχεται στο νέο της κατάστημα, σ’ ένα από τα πιο κεντρικά και κοσμοπολίτικα μέρη της Ελλάδας, τον Βόλο! Επισκεφτείτε το νέο μας φυσικό κατάστημα και βρείτε την καινούρια μας συλλογή φθινόπωρο χειμώνας 2022-23 σε μοναδικές τιμές.
Η νέα collection είναι εδώ για να σας ανανεώσει και να φέρει άλλον αέρα στις μέχρι τώρα εξόδους σας! Οι 3GUYS πάνε κόντρα στο ρεύμα της εποχής και δημιουργούν στο νέο τους κατάστημα ένα σύγχρονο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για εκείνους που θέλουν να έχουν το τέλειο casual look. Ανδρικά ενδύματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων θα κάνουν τη συλλογή σας ακόμα πιο ξεχωριστή με την εγγυημένη υπογραφή της 3GUYS. Ανανεωθείτε με τα πιο in fashion κομμάτια της αγοράς σε απίστευτες τιμές. Για όσους δεν μπορούν να επισκεφτούν το νέο κατάστημα, μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να προμηθευτούν τα ρούχα της συλλογής από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.3guys.gr .
Εμπιστευτείτε τον καινούριο μας χώρο και ανακάλυψε αμέτρητες επιλογές στα αγαπημένα σας ανδρικά casual ρούχα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με τη μοναδική ποιότητα της 3GUYS .
Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά!
Σας προσκαλούμε στα επίσημα εγκαίνια του καινούριου μας καταστήματος το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 18:00 μμ. Διεύθυνση Ερμού 159 & Καρτάλη , ΤΚ 38221 , Βόλος , τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 37952.