Ο χρόνος ξεκίνησε ήδη να μετρά για το 2022 και ο καθένας θέτει τους στόχους του για το νέο έτος. Οι λάτρεις της μόδας έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν για να αποκτήσουν πρώτοι τα κομμάτια-κλειδιά, ώστε να κερδίζουν τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση. Η 3GUYS ακολουθεί τις εξελίξεις και τα νεότερα του χώρου και προτείνει τα κομμάτια που είναι απαραίτητα.


Vintage διάθεση με πλεκτές ζακέτες



Μείνετε ζεστοί και στιλάτοι ακόμα και τις κρύες μέρες με ένα όμορφο πλεκτό. Μπορεί να σας θυμίζει αυτό που είχε ο παππούς σας, αλλά τι να κάνουμε η μόδα κάνει κύκλους και για φέτος αυτό το κομμάτι είναι must. Επιλέξτε άνεση και ζεστασιά με μια πλεκτή ζακέτα, αποπνέοντας ένα εκλεπτυσμένο ύφος. Προτιμήστε έντονα χρώματα όπως το μπορντό, μιας και ναι φέτος θα τα δείτε να φοριούνται πολύ.


Φούτερ για χαλαρές μέρες


Ένα φούτερ επιβάλλεται να βρίσκεται στη wish list των αγορών σας. Είναι άνετο και ζεστό ενώ μπορεί να φορεθεί σε casual εμφανίσεις, στη δουλειά μιας και ισορροπεί ιδανικά για τις μέρες της τηλεργασίας και των zoom-meetings. Τολμήστε να βάλετε χρώμα στη ζωή και την ντουλάπα σας καθώς, όπως είπαμε και πιο πάνω, φέτος η μόδα το επιβάλλει.



Αυτό το σκούρο jean παντελόνι


Ποτέ τα jeans στην ντουλάπα δεν είναι αρκετά, γιατί πολύ απλά είναι η εύκολη λύση που επιλέγεται καθημερινά. Είναι πρακτικά, κομψά και ευέλικτα καθώς συνδυάζονται με τα πάντα και μπορούν να φορεθούν σχεδόν παντού. Ένα πιο σκουρόχρωμο jean ισορροπεί μεταξύ casual και πιο επίσημου ύφους και η μόδα του ’22 το αντιλαμβάνεται αυτό και το συγκαταλέγει στα trends της χρονιάς.


Επενδύστε σε ένα μπουφάν, το κομμάτι της σεζόν



Φυσικά η λίστα δε θα μπορούσε να κλείσει αν δε συμπεριλάμβανε και ένα μπουφάν. Είναι αυτό που φοριέται έξω από τα ρούχα δίνοντας το γενικό ύφος του στιλ σας στους άλλους κατά τη χειμερινή περίοδο. Φέτος, αυτό που θα φορεθεί πολύ είναι το κλασικό παλτό που παραπέμπει σε ένα πιο office look. Η 3GUYS προτείνει ζεστό παλτό σε ίσια γραμμή και εσωτερική φόδρα για εμφανίσεις που αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.


Μπορείτε πλέον να κάνετε τις αγορές σας, εφόσον έχετε ενημερωθεί για τις τάσεις της ανδρικής μόδας του 2022. Αποκτήστε αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας προσωπικό ύφος. Στη 3GUYS μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερες επιλογές σε σχέδια και χρώματα σε προσιτές τιμές. Ανακαλύψτε τες!


Δείτε τα προϊόντα εδώ:

Ανδρική πλεκτή ζακέτα GLAM, Ανδρικό φούτερ Letter Balloon, Ανδρικό jean παντελόνι Fort, Ανδρικό παλτό NORMAN