Τι κι αν σας βρήκε ο Αύγουστος στην Αθήνα; Είναι ο πιο χαλαρός μήνας του καλοκαιριού και οφείλετε να τον απολαύσετε ακόμα και μέσα στην πόλη. Τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να πηγαίνετε παραλία και να απολαμβάνετε τα κοκτέιλ σας σε μπαράκια δίπλα στην θάλασσα. Η κίνηση είναι λίγη, οι επιλογές πολλές! Προετοιμαστείτε λοιπόν για την θάλασσα, με 3+1 αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαμονή σας στην παραλία πιο στυλάτη και πιο απολαυστική.


Mαγιό



Μαγιό και θάλασσα είναι ένα! Αγοράστε ένα καινούργιο σε ένα extreme σχέδιο και χαρείτε τον ήλιο και το νερό, με καινούργιο look. Για περισσότερη άνεση, προτιμήστε ένα μαγιό με εσωτερικό σπασουάρ και ρέλι στο πλάι και πίσω.


T-SHIRT


Επιλέξτε αμάνικο t-shirt στην παραλία για extra δροσιά και άνεση. Όσο πιο λίγο ύφασμα τόσο το καλύτερο. 100% βαμβάκι, με ξέφτια στο τελείωμα. Επιλέξτε όποια απόχρωση σας ταιριάζει.


ΚΑΠΕΛΟ & ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ

Σχεδόν κάθε χρόνο οι καινούργιες σαγιονάρες είναι must. Μπορείτε να τις φορέσετε μέσα στο σπίτι, στην παραλία και γενικά όπου σας βολεύει για αποστάσεις κοντά στο σπίτι σας. Το καουτσούκ είναι από τα καλύτερα υλικά, αντιολισθητικό, στεγνώνει αμέσως και μαλακό στο πάτημα.




Ένα καπέλο για προστασία από τον ήλιο και για extra στυλ είναι απαραίτητο! Προτιμήστε κάποιο με δίχτυ στο πίσω μέρος για καλύτερο αερισμό κεφαλής. Τα τύπου τζόκεϊ σίγουρα θα σας κερδίσουν.


Αν κάποιο από τα παραπάνω θέλετε να γίνει δικό σας, βρείτε το: Ανδρικό μαγιό COCONUTΑνδρικό αμάνικο BASICΑνδρικές σαγιονάρες AFTER SPORTΑνδρικό καπέλο PALM TREE