Smartwatch: το gadget που όλοι πλέον λατρεύουμε να έχουμε μαζί μας. Και όσοι δεν έχουμε καταφέρει να αγοράσουμε, σίγουρα έχουμε κάνει μια αναζήτηση έστω μια φορά για αυτό!
Το smartwatch ήρθε στη ζωή μας για να την κάνει πιο εύκολη. Πριν μερικά χρόνια, τα ρολόγια αυτά είχαν ξεκάθαρα χρηστικό χαρακτήρα. Ήταν σχεδιασμένα κυρίως ως gadget, για να μας προσφέρουν τεχνολογικές ανέσεις. Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ότι η αγορά έχει αλλάξει αφού όλο και περισσότερα smartwatches αποκτούν ανταγωνιστικό design. Αυτό φυσικά μας επιτρέπει να συνδυάζουμε στυλ και τεχνολογία!
Smartwatch και έξυπνες επιλογές
Η ποικιλία που υπάρχει στα έξυπνα ρολόγια είναι τεράστια. Οι επιλογές που μπορoύν να μας προσφέρουν, ακόμα περισσότερες. Πώς επιλέγουμε λοιπόν το κατάλληλο smartwatch; Η πιο άμεση λύση πριν την έρευνα αγοράς, είναι να φτιάξεις μια λίστα με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που επιθυμείς να έχει το ρολόι σου. Η διαδικασία αυτή θα σε βοηθήσει ώστε να μην "χαθείς" με τις επιλογές που υπάρχουν.
Υπάρχουν έξυπνα ρολόγια που εστιάζουν κυρίως στα χαρακτηριστικά, και υπάρχουν και εκείνα που με το μοναδικό design αλλά και τις παροχές τους γίνονται αρκετά δημοφιλή. Εάν χρησιμοποιούμε πρώτη φορά τέτοιου τύπου ρολόι, μπορούμε να ξεκινήσουμε με πιο safe επιλογές, για να καταλάβουμε τελικά και τι μας αρέσει ή μας ταιριάζει.


Ενδεικτικά, κάποιες λειτουργίες οι οποίες είναι must και διευκολύνουν λίγο παραπάνω την καθημερινότητά μας, είναι οι εξής:
πάρχουν έξυπνα ρολόγια που εστιάζουν κυρίως στα χαρακτηριστικά, και υπάρχουν και εκείνα που με το μοναδικό design αλλά και τις παροχές τους γίνονται αρκετά δημοφιλή. Εάν χρησιμοποιούμε πρώτη φορά τέτοιου τύπου ρολόι, μπορούμε να ξεκινήσουμε με πιο safe επιλογές, για να καταλάβουμε τελικά και τι μας αρέσει ή μας ταιριάζει
Μετρητής βημάτων και παλμών
Ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων
Φωνητικές εντολές
Παρακολούθηση ύπνου
Ξυπνητήρι • Διαχείριση κλήσεων
Διαχείριση κάμερας κινητού
Real time ενημέρωση για τον καιρό
Έχοντας αυτές τις βασικές λειτουργίες, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κάνει μια αρκετά καλή και ικανοποιητική επιλογή.
Φυσικά, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούμε να προσέξουμε και να ζητήσουμε να έχει ένα smartwatch.
Μας είναι χρήσιμο να είναι αδιάβροχο, η οθόνη να είναι αφής - μιας και όλοι τις έχουμε συνηθίσει πλέον - να είναι συμβατό με το κινητό μας τηλέφωνο, να έχει μεγάλο χρόνο αναμονής και λειτουργίας και φυσικά, να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας.
Έξυπνο ρολόι και προσωπικό στιλ
Αν επέλεγες ένα απλό ρολόι χωρίς τις παραπάνω λειτουργίες, θα φρόντιζες σίγουρα να έχει ωραίο design που τραβάει τα βλέμματα. Το ίδιο γίνεται πλέον και με τα έξυπνα ρολόγια και αυτό είναι το ωραίο. Πέρα από τις απίθανες λειτουργίες που μας χαρίζουν, μπορούμε πλέον να τα φορέσουμε παντού, να τα συνδυάσουμε με το προσωπικό μας στυλ, και ταυτόχρονα να απολαμβάνουμε τις ευκολίες τους.
Για παράδειγμα, ένα smartwatch που μπορείς να φοράς στην δουλειά, ή ενώ οδηγείς, είναι υπέροχη λύση. Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις το κινητό σου για να δεις κάτι απλό, όπως ένα σύντομο μήνυμα.
Μπορεί να μην το περιμέναμε μερικά χρόνια νωρίτερα, αλλά πλέον έχουν σχεδιαστεί ρολόγια, για να ταιριάζουν με τα fashion trends της εποχής.
Δοκίμασε να συνδυάσεις το ρολόι σου με την αγαπημένη σου μπλούζα ή το αγαπημένο σου παντελόνι. Πλέον η κατασκευή τους είναι τόσο up to date, που πολλές φορές δεν καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά ότι δεν μιλάμε για παραδοσιακό ρολόι.
Βρες τα παραπάνω σχέδια, μαζί με τις πλήρεις περιγραφές τους εδώ:
3GUYS ανδρικό ρολόι smartwatch 3GW5601
3GUYS ανδρικό ρολόι smartwatch 3GW3182
Αν είστε λάτρεις των πιο ουδέτερων στυλ, μπορείτε να δείτε το παρακάτω unisex ρολόι:
3GUYS unisex ρολόι smartwatch 3GW3002