Μπορεί να προτιμάτε να απολαμβάνετε ένα δροσερό cocktail σε κάποιο μπαράκι δίπλα στη θάλασσα τα βράδια του καλοκαιριού, όμως και οι στιγμές στο σπίτι μπορεί να είναι πολύ όμορφες. Εμείς προτείνουμε ποπ κορν, καλή παρέα και ταινίες που μυρίζουν καλοκαίρι…
Δείτε ποιες ξεχωρίσαμε και τις προτείνουμε αποκλειστικά για εσάς!
Το πράσινο βιβλίο
Πάμε πίσω στο 1962 όπου ένας Ιταλοαμερικανός αποφασίζει να εργαστεί ως σοφέρ του Αφροαμερικάνου τζαζ πιανίστα Ντον Σίρλεϊ, για να το συνοδεύσει στην περιοδεία του στον αμερικάνικο Νότο. Και στην ιστορία ξετυλίγεται το κουβάρι της γνωριμίας αυτών των φαινομενικά αταίριαστων ανθρώπων όσο το road trip συνεχίζεται. Μια αντιρατσιστική ταινία του Πίτερ Φαρέλι, ένα διαμάντι της έβδομης τέχνης που κέρδισε το 2019 το Oscar καλύτερης ταινίας.
Ταξίδι του μέλιτος με τη μαμά!
Και πάμε σε κάτι πιο ελαφρύ που θα σας κάνει να γελάσετε πραγματικά. Η ταινία αυτή, ισπανικής προέλευσης, πραγματεύεται τη σχέση μητέρας-γιου. Όταν ο Χοσέ Λουίς μένει αυτός και η ανθοδέσμη στην εκκλησία ενώ η γυναίκα της ζωής του το σκάει με άλλον τα βάφει μαύρα…για λίγο μέχρι η μαμά του να τον πείσει να πάνε μαζί μήνα του μέλιτος σε all inclusive ταξίδι στον Μαυρίκιο.

Και κάπως έτσι ο Χοσέ Λουίς αποκτά ενσυναίσθηση και καταλαβαίνει λίγο καλύτερα τη μητέρα του φορώντας cargo βερμούδες και ανδρικά χαβανέζικα πουκάμισα. Αν τα βρίσκετε καλή ιδέα για το καλοκαίρι, στην 3GUYS θα βρείτε τα πιο cool σχέδια σε μάο πουκάμισα και cargo παντελόνια, λινά ή υφασμάτινα!

Ο λύκος της Wall Street!
O Leonardo Di Caprio δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα μας, ούτε το απόλυτο iconic look του ως Jordan Belfort.Το αγαπημένο μας είναι το μπεζ παντελόνι με το λευκό polo μπλουζάκι και τη δίχρωμη ζώνη στη μέση. Βρείτε στη 3GUYS ζώνες σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Μια πολύ καλή επιλογή για το καλοκαίρι είναι η μπλε που βλέπετε στη φωτογραφία.

Sun tan
Κλείνουμε τη λίστα μας με μια ελληνική ταινία. Μάκης Παπαδημητρίου και Έλλη Τρίγγου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ένας γιατρός γύρω στα 40 ερωτεύεται την Άννα που έχει πάει για διακοπές στην Αντίπαρο. Ελληνικός ήλιος, θάλασσα και το κυκλαδίτικο τοπίο σε πρώτο πλάνο.
Ευχόμαστε καλές προβολές παρέα με όμορφες ταινίες.
Αν πάλι προτιμάτε τα cocktail που λέγαμε, ένα cargo παντελόνι, ένα μάο τροπικό πουκάμισο και μια ζώνη είναι αρκετά για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. 
Αν σας άρεσαν τα ρούχα που προτείναμε, βρείτε τα εδώ:
Ανδρική cargo βερμούδα BENJAMIN, Ανδρικό πουκάμισο 05062 & Ανδρική δερμάτινη ζώνη KENETH.