Η 3GUYS κάνει μια mini κατάδυση στις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι αυτό και προτείνει σχέδια από τη συλλογή της για να νιώθετε άνετα και να αναδείξετε την προσωπική σας ταυτότητα. Πάρτε μάσκα και αναπνευστήρα & ακολουθήστε μας!

Μη φοβηθείτε τα χρώματα!
Το ξέρουμε πως έχετε ανάγκη από χρώμα και αισιοδοξία, όπως, επίσης, ξέρουμε ότι προτιμάτε την ασφάλεια του μαύρου ή του λευκού. Η μόδα φέτος προτείνει χρώματα όπως το πράσινο της φύσης ή το φωτεινό ροζ.
Ένα μακό μπλουζάκι στα παραπάνω χρώματα που είναι και απορροφητικό χάρη στην 100% σύνθεσή του, θα μεταμορφώσει τις εμφανίσεις σας από συνηθισμένες σε εμπνευσμένες.
Βερμούδες και αυτό το καλοκαίρι!
Σχεδιάζονται για να προσφέρουν άνεση, επιλέγονται γιατί προκαλούν εντύπωση. Γίνεται να μην είναι στις τάσεις και του φετινού καλοκαιριού; Μπορεί να έχετε πολλές τζιν ή σε cargo γραμμή. Λινές όμως;

Προσθέστε και αυτό το κομμάτι στη συλλογή σας και είστε έτοιμοι να κατακτήσετε κάθε σοκάκι ή urban spot!
Φέτος η μόδα προτείνει το κλασικό μαύρο
Είναι minimal και κομψό, το χρώμα που συνδυάζεται με τα πάντα. Το μαύρο δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα γιατί είναι το κλειδί για άψογες εμφανίσεις στη στιγμή. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μακό μπλουζάκι, ένα παντελόνι ή και μια ζακέτα.
Η τελευταία είναι πάντα είναι χρήσιμη τους καλοκαιρινούς μήνες, ειδικά το βράδυ που η θερμοκρασία σε ορεινά μέρη γίνεται πιο δροσερή.


Το ξέρουμε ότι το κορίτσι σας τη γλυκοκοιτά, γι΄αυτό προτείνουμε αντίστοιχα και μία από τη γυναικεία μας συλλογή. Μερικά πράγματα δεν είναι απαραίτητο να τα μοιράζεστε!
Μπορείτε να της προτείνετε την εναλλακτική του γκρι!Άνεση και στυλ σε All In One πακέτο!

Χρειάζεστε τίποτα περισσότερο;

Ανακαλύψτε στη 3GUYS όλα τα σχέδια, φτιαγμένα με τη φιλοσοφία μας που δεν είναι άλλη από το να είστε ο εαυτός σας στα ρούχα που φοράτε.

Σας άρεσαν οι προτάσεις μας;

Κάντε τις αγορές σας εδώ:

Ανδρικό t-shirt SUN, Ανδρικό t-shirt COLIN, Ανδρική Λινή Βερμούδα GARY, Ανδρική ζακέτα φούτερ GRAND, Γυναικεία ζακέτα φούτερ AMELIA