Δεν ξέρουμε αν το νιώθετε και εσείς. Αλλά το πρωινό ξύπνημα, ειδικά όταν χρειαστεί να πάμε για δουλειά είναι πάντα πιο δύσκολο, οι κουβέρτες πιο βαριές και τα βλέφαρα δεν ανοίγουν. Τώρα που έρχεται η άνοιξη και ο καιρός, θέλουμε να πιστεύουμε, θα φτιάξει, σίγουρα ο ήχος από το ξυπνητήρι θα ακούγεται λιγότερο βάρβαρος στα αυτιά. Ας δούμε τι άλλο μπορεί να βοηθήσει, ώστε να απολαμβάνετε τη μέρα από την πρώτη στιγμή!
Βήμα 1ο
Μην πατάτε αναβολή στο ρολόι σας
Όσο περισσότερο καθυστερείτε να ξυπνήσετε, τόσο περισσότερο θα δυσκολεύεστε να σηκωθείτε. Πετάξτε τα σκεπάσματα μόλις ακούσετε τον ήχο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.
Βήμα 2ο
Καφές: Το απαραίτητο καύσιμο για τον οργανισμό
Σίγουρα και μόνο η σκέψη ενός ζεστού, ή και κρύου καφέ, με τη μοναδική του γεύση να κυλάει στον οργανισμό αφυπνίζοντας τις αισθήσεις σας είναι ένα πολύ δυνατό κίνητρο. Απολαύστε τον espresso, cappuccino, freddo ή ζεστό, φίλτρου ή ελληνικό όπως τον προτιμάτε και χαρίστε λίγο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας πριν ακόμα ξεκινήσει η αλληλεπίδραση με τους άλλους και οι υποχρεώσεις της ημέρας βαρύνουν το πρόγραμμά σας.
Βήμα 3ο
Τι θα φορέσω σήμερα!
Αφού πιείτε τον καφέ σας και πλυθείτε, ήρθε η ώρα που πρέπει να αποφασίσετε τι θα φορέσετε. Αν θέλετε να κερδίσετε χρόνο μπορείτε να έχετε έτοιμα τα ρούχα από το προηγούμενο βράδυ. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία «Λατρεύω να τα κάνω όλα την τελευταία στιγμή», ήρθε η ώρα να επιλέξετε το look με το οποίο θα κατακτήσετε τη μέρα σας. Η 3Guys είναι εδώ για να σας διευκολύνει προτείνοντας εύκολοσυνδύαστα & οικονομικά ρούχα.

Ένα απλό φούτερ σε γκρι απόχρωση που μπορείτε να ταιριάξετε εύκολα είναι η έξυπνη και γρήγορη λύση. Η βαμβακερή σύνθεσή του προσφέρει ιδανική θερμοκρασία και απορροφά τον ιδρώτα.


Συνδυάστε το με ένα τζιν παντελόνι, το κομμάτι πασπαρτού που φοριέται κάθε ώρα της ημέρας. Ιδανικά προτιμήστε μια ανοιχτόχρωμη επιλογή μιας και την άνοιξη ταιριάζουν καλύτερα οι πιο φωτεινές αποχρώσεις. Το τζην της 3Guys εγγυάται άνεση και άψογη εφαρμογή από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ, αν θέλετε να βγείτε για ένα ποτό.

Βήμα 4ο

Οι μικρές λεπτομέρειες πριν τη μεγάλη έξοδο
Αφού το δέλεαρ του καφέ σας σήκωσε από το κρεβάτι και βρήκατε εύκολα & γρήγορα τα ρούχα της ημέρας, ήρθε η ώρα να βάλετε λίγο ζελέ, κερί, πηλό ή ό,τι άλλο επιλέγετε σε styling μαλλιών και να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Όχι τόσο γρήγορα, η άνοιξη έχει ακόμα δροσερές θερμοκρασίες, ειδικά τις βραδινές ώρες. Μην ξεχάσετε το biker jacket που δε βαραίνει και δίνει ένα rock στυλ, όπως αυτό της 3Guys!


Ελπίζουμε να βρήκατε χρήσιμες τις συμβουλές μας και τα πρωινά σας να είναι περισσότερο ευχάριστα και λιγότερο δύσκολα. Βρείτε ακόμα περισσότερες επιλογές στο e-shop μας.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα (όποια ώρα της ημέρας):

Ανδρικό φούτερ SIGNATURE, Ανδρικό Jean Παντελόνι AUGUST, Ανδρικό μπουφάν CHRISTIANO F