Κάθε μεταβατική περίοδος αποτελεί το σημείο που τσεκάρουμε την ντουλάπα μας και ανανεώνουμε τα κομμάτια που την αποτελούν. Δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο look για τον χειμώνα επιλέγοντας ποικιλία σχεδίων σε ανδρικά πουκάμισα, ζακέτες, πλεκτά και φούτερ. Οι επιλογές είναι πολλές και η μάχη καλά κρατεί. Ας δούμε μερικά προϊόντα που μας προτείνει η 3GUYS για τη νέα σεζόν.


Ανδρικά πουκάμισα VS. Ανδρικά φούτερ
Και οι δύο επιλογές είναι ιδανικές για τον χειμώνα. Τα πουκάμισα προσφέρονται περισσότερο για τη δουλειά ή για μια πιο επίσημη έξοδο ενώ τα φούτερ επιλέγονται σε πιο χαλαρές στιγμές της καθημερινότητας όπως για έναν καφέ, μια βόλτα στα μαγαζιά ή ακόμα και για μέσα στο σπίτι. Τα φούτερ, όπως το Slim Tread της 3GUYS με κουκούλα και τσέπη, μπορεί να είναι πιο ζεστά, όμως, ένα πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί με ένα πλεκτό και αυτομάτως να προσφέρει ζεστασιά και ένα πιο εκλεπτυσμένο στιλ. Μια ωραία επιλογή είναι το ανδρικό πουκάμισο Gosfrid 100% βαμβακερό. Η απόφαση είναι δική σας!


Ανδρικές φούτερ ζακέτες VS. Ανδρικές πλεκτές ζακέτες
Οι ζακέτες είναι το κομμάτι που μπορούμε να το φοράμε κάθε εποχή. Σε κάθε αυτοκίνητο υπάρχει τουλάχιστον μία για ώρα ανάγκης. Στο ερώτημα αν επιλέγετε μια ανδρική ζακέτα φούτερ όπως η Blake ή μια πλεκτή όπως η Kelvin της 3GUYS, η απάντηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα, σε μια πιο επίσημη εκδήλωση ή αν έχει πολύ κρύο τότε το προβάδισμα το έχουν οι πλεκτές ζακέτες. Τα Χριστούγεννα δε, έχουν την τιμητική τους σε διάφορα εποχικά σχέδια. Μια ζακέτα φούτερ είναι κατάλληλη για να σας ζεσταίνει στο σπίτι ή να συνδυαστεί με ένα μακό μπλουζάκι ώστε να πάτε για ψώνια ή καφέ. Βέβαια με λίγη φαντασία στη μόδα πολλά κομμάτια μπορούν να φορεθούν ποικιλοτρόπως.

Μπορείτε να δώσετε την ψήφο εμπιστοσύνης σας σε μία ή ακόμη και περισσότερες επιλογές. Ακολουθήστε τη δική σας αισθητική και ανάγκες και πλοηγηθείτε στο 3GUYS για ακόμη περισσότερες ιδέες και σχέδια.Αν κάποιο από τα παραπάνω θέλετε να γίνει δικό σας, βρείτε το: Ανδρικό πουκάμισο GOSFRIDΑνδρικό φούτερ SLIM TREADΑνδρική Ζακέτα Φούτερ BLAKEΑνδρική Πλεκτή Ζακέτα KELVIN