Φέτος η χρονιά είναι διαφορετική από τις άλλες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αγαπημένες συνήθειες όπως οι online αγορές είναι ανάγκη να κοπούν. Στους 3GUYS θα βρείτε τα απαραίτητα ανδρικά ρούχα για τη δουλειά, για τις βόλτες σας και για μέσα στο σπίτι, από τη νέα σεζόν που δίνει έμφαση στην άνεση.

Μένουμε ασφαλείς λοιπόν, αλλά με στυλ! Σας προτείνουμε outfits κατάλληλα για κάθε περίσταση την εποχή της πανδημίας.

Αθλητικές φόρμες

 

Οι άνδρες αγαπούν τις φόρμες και τις επιλέγουν ακόμα και σε έναν γρήγορο καφέ. Το μαύρο και το γκρι θα καλύψουν κάθε διαφορετική στυλιστική ιδέα και θα σας προσφέρουν άνεση κάθε μέρα, όλη μέρα, με στυλ. Φέτος αγοράστε δύο, σίγουρα θα σας χρειαστούν!

Φούτερ

Δεν υπάρχει άνδρας που να μην έχει έστω και δύο φούτερ στην ντουλάπα του. Είναι από τα ρούχα που φοριούνται ασταμάτητα και σχεδόν σε καθημερινή βάση. Αντικαταστήστε το παλιό σας με ένα καινούργιο. Διαλέξτε ένα με τσέπες και κουκούλα, σε κανονική εφαρμογή. Θα σας βολέψει πολύ τόσο στο σπίτι όσο και στις εξωτερικές σας δουλειές.

Φουσκωτό μπουφάν

Εμμένοντας στο casual στυλ και επειδή πλέον επιτρέπεται η γυμναστική, η βόλτα και όλες οι δραστηριότητες στον εξωτερικό χώρο, επιλέξτε ένα αθλητικό μπουφάν που θα σας κρατήσει ζεστούς, αλλά θα σας επιτρέπει να πάτε και το jogging σας.

Παραμένουμε ασφαλείς, στο σπίτι με στυλ! Αγοράστε online τα πιο άνετα ρούχα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με ένα κλικ.

Είδαμε τα: ΓΚΡΙ ΦΟΡΜΑ LYNN, ΜΑΥΡΗ ΦΟΡΜΑ STANLEY, ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ CALEB, ΜΠΟΥΦΑΝ.