Δεύτερο lockdown και καραντίνα που απ’ ότι φαίνεται θα έχει μεγάλη διάρκεια. Αυτή η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να βγείτε για ψώνια, είναι όμως ιδανική για να ανανεώσετε την χειμερινή γκαρνταρόμπα σας online, με αγορές συμφέρουσες, σε προσφορές και άμεση παράδοση στην πόρτα σας.

Μείνετε ασφαλείς και ψωνίστε από τους 3GUYS ανδρικά μπουφάν, φούτερ, παντελόνια και μπλούζες για να πηγαίνετε στη δουλειά ή να φοράτε στο σπίτι με άνεση!

Αντικαταστήστε το περσινό μπουφάν με παρκά

Παρκά σε διαχρονικό χακί που πλέον αγαπάει να φοράει κάθε μοντέρνος άνδρας! Ένα χειμερινό μπουφάν που μπορεί να φορεθεί με κάθε στυλ από το πρωί ως το βράδυ. Στην κουκούλα διαθέτει οικολογική γούνα, μία μόδα που έχει έρθει για να μείνει χαρίζοντας extra πόντους κομψότητας. Φορέστε το για να πάτε για τις δουλειές σας ή στο γραφείο, παραμένοντας ζεστοί.

Φούτερ – Το πιο πολυφορεμένο ρούχο της καραντίνας!

Τα ανδρικά φούτερ με ή χωρίς φερμουάρ, με ή χωρίς κουκούλα, με ή χωρίς τσέπη είναι τα δημοφιλέστερα και πιο άνετα ρούχα για το σπίτι και φυσικά πρώτη επιλογή για την καραντίνα. Κομψά και ζεστά για να βγείτε για τις δουλειές σας και super βολικά για να τα συνδυάσετε με την φόρμα σας και να αράξετε στον καναπέ σας, βλέποντας την αγαπημένη σας σειρά.

Παντελόνι φόρμα με λάστιχο στο κάτω μέρος

Σίγουρα δεν την αποχωρίζεστε στον ελεύθερο χρόνο σας, πόσο μάλλον τώρα που μένετε σπίτι περισσότερες ώρες από ποτέ. Χαρείτε την αθλητική σας φόρμα, επιλέγοντας μία με λάστιχο στο κάτω μέρος για περισσότερη ευκολία και άνεση.

Μακρυμάνικη λεπτή μπλούζα

Οι απλές μακρυμάνικες μπλούζες με έξυπνα και αστεία prints φοριούνται μέσα και έξω από το σπίτι, είτε κάτω από το πουλόβερ σας είτε μόνες τους με το jeans σας. Κλασική επιλογή, 100% βαμβάκι!

 

Μεταβείτε απευθείας στην σελίδα προϊόντων, για άμεση online αγορά με δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€: Χακί παρκά, φούτερ με κουκούλα και τσέπηαθλητική φόρμα με τύπωμαβαμβακερή μακρυμάνικη μπλούζα.