Το φθινόπωρο είναι η εποχή της μετάβασης από το καλοκαιρινό outfit στο φθινοπωρινό, το οποίο δύσκολα επιλέγεται, αφού ο καιρός αλλάζει μέρα με την μέρα και ένα κοντομάνικο μπορεί να μοιάζει πολύ λίγο για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Βαδίζοντας ήδη στα μέσα Σεπτεμβρίου και βάζοντας πλώρη για ένα χειμωνιάτικο σκηνικό, οι αγορές σας θα πρέπει να βασίζονται στην πρακτικότητα και την άνεση, πάντα σε συνδυασμό με το στυλ σας.

Ποιες αγορές μπορείτε να κάνετε τώρα και να χαίρεστε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι;

Ένα καινούργιο πουκάμισο

Η ελαφριά σύνθεσή του κάνει τα ανδρικά πουκάμισα να αποτελούν υπέροχη επιλογή για μία ζεστή μέρα και elegant συνδυασμό με ένα πουλόβερ, τους κρύους μήνες.

Αν είστε φίλος του κλασικού, επιλέξτε ένα πουκάμισο σε slim γραμμή όπως το μονόχρωμο SANFORD που άνετα φοριέται ακόμα και κάτω από σακάκι. Αν αγαπάτε το καρώ που συνεχώς επιστρέφει στην χειμερινή μόδα, επιλέξτε ένα πουκάμισο με βασικό χρώμα το κόκκινο (όπως αυτό), που αποτελεί πολύ δυναμική χειμερινή απόχρωση.

Τζιν επιλογές!

Ένα καινούργιο τζιν είναι σχεδόν σίγουρο με κάθε έναρξη του χειμώνα, αφού για τους άνδρες αποτελεί must και δεν νοείται ανδρική γκαρνταρόμπα χωρίς denim!

Αν θέλετε το jean σας να είναι ευκολοσυνδύαστο μην επιλέξετε βαριά σκισίματα ή πολύ χαμηλές τσέπες αλλά επιλέξτε κανονική γραμμή στο κλασικό μπλε ή λίγο πιο σκούρο.

Τα πλεκτά

Οι ανδρικές πλεκτές μπλούζες είναι από τα ρούχα που κάθε άνδρας έχει σε αρκετές αποχρώσεις, αφού με αυτές «ξεχειμωνιάζει» άνετα και με στυλ. Επιλέξτε το σχέδιο AUGUSTIN και στις 4 αποχρώσεις!

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση: 210 2846440