Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού αλλά παράλληλα και στην έναρξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων! Πρόλαβε τώρα τα πιο μοδάτα και in fashion ανδρικά ρούχα της καλοκαιρινής μας συλλογής σε super τιμές. Οι 3GUYS σου προτείνουν μερικά, για να αποκτήσεις το look που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου. Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και τόλμησε να δοκιμάσεις t-shirt, παντελόνια αλλά και βερμούδες που θα βελτιώσουν την εμφάνιση αλλά και τη διάθεση σου! Επιπλέον μην ξεχάσεις μοναδικό look απαιτείται να έχεις ακόμα και στην παραλία ,οπότε ανανέωσε το περσινό σου μαγιό με νέο, σε καινούρια σχέδια και χρώματα που είναι της μόδας. Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ URBAN STYLE OUTFIT ΜΕ 50€

ΑΝΔΡΙΚΟ T-SHIRT ETHNIC/ ΑΝΔΡΙΚΟ CHINOS ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ DWIGHT

Αν αναζητάς κάτι ιδιαίτερο αλλά παράλληλα και εκκεντρικό η πιο κατάλληλη επιλογή είναι το πλεκτό ανδρικό t-shirt Ethnic. Σχεδιασμένο σε κανονική γραμμή με ξέφτια στα τελειώματα θα δώσει αμέσως άλλον αέρα στο καλοκαιρινό urban style που υποστηρίζεις. Super μοδάτος συνδιασμός με ένα μπλε ανδρικό chinos, σχεδιασμένο σε κανονική γραμμή και άνετο για όλες τις ώρες της ημέρας. Κάνε τα γρήγορα δικά σου μόνο με ένα κλικ!

TO BEST SELLER SUMMER LOOK ΜΕ 27€

ΑΝΔΡΙΚΟ T-SHIRT BELLA CIAO / ΑΝΔΡΙΚΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ WOLT

Ένας από τους best seller κωδικούς μας στα t-shirt για το φετινό καλοκαίρι είναι το ανδρικό κοντομάνικο μπλουζάκι BELLA CIAO. Το τύπωμα του είναι από τα πιο επίκαιρα και συγχρόνως χιουμοριστικά της εποχής μας! Κάνε το γρήγορα δικό σου και σίγουρα θα στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Κατάλληλος συνδιασμός η ανδρική μακό βερμούδα WOLT που σίγουρα θα σου χαρίσει την απλότητα που χρειάζεσαι τις καυτές μέρες του καλοκαιριού!

O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ 50€

ΑΝΔΡΙΚΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ CARGO COLLIN / ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ PRESTON

Όλοι άντρες αγαπάνε την ευκολία αλλά και την άνεση στις βραδινές τους εξόδους και δεν θέλουν να κρατάνε τσαντάκι για να αποθηκεύουν τα πράγματα τους. Οι 3GUYS τώρα σου έχουν τη λύση, επίλεξε την ανδρική cargo βερμούδα COLLIN που θα σε βγάλει από τη δύσκολη αυτή θέση. Απόλυτος καλοκαιρινός συνδιασμός μιας βερμούδας cargo είναι το ανδρικό πουκάμισο PRESTON που διαθέτει μάο γιακά και πατιλέτα με κουμπιά.

TOP CASUAL OUTFIT ME 70€

ΑΝΔΡΙΚΟ T-SHIRT LEAFS / ΑΝΔΡΙΚΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ CHINOS CLIFFORD / ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ RAFAEL

Θέλεις να βγεις για ποτό αλλά δε θέλεις να ντυθείς επίσημα? Στήριξε το casual outfit σου φορώντας το ανδρικό t-shirt LEAFS με all over τύπωμα. Σχεδιασμένο σε κανονική γραμμή, αποτελεί την πιο must επιλογή σε κοντομάνικη μπλούζα για να έχεις ένα street style αλλά και σικάτο ταυτόχρονα. Ιδανικός συνδιασμός η ανδρική βερμούδα Chinos CLIFFORD. Σχεδιασμένη σε κανονική γραμμή. Κάνε το γρήγορα δικό σου μόνο με ένα κλικ στο χώρο σου! Ολοκλήρωσε το outfit σου με το ανδρικό πουκάμισο RAFAEL, μπορείς να το αφήσεις ανοιχτό και με διπλωμένα μανίκια μέχρι τους αγκώνες. Σίγουρα αποτελεί μια φινετσάτη επιλογή για τις φετινές σου εξόδους.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ 57€.

ΑΝΔΡΙΚΟ T-SHIRT TO THE BEACH / ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΓΙΟ PINEAPPLE / ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ BRASIL / ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ MELANGE

Από τα πιο in style outfit που επιλέξαμε να σας δείξουμε δε θα μπορούσε να λείπει εκείνο της παραλίας. Το ανδρικό t-shirt TO THE BEACH είναι σχεδιασμένο από ελαφρύ βαμβακερό ύφασμα (φλάμα) με διακριτικό τύπωμα και βγαίνει σε 3 χρώματα (πετρόλ , μελιτζανί , γκρι). Το ανδρικό μαγιό PINEAPPLE είναι σχεδιασμένο σε κανονική γραμμή με σπασουάρ στο εσωτερικό του και τυπωμένο πάνω του το πιο καλοκαιρινό μοτίβο του φετινού καλοκαιριού. Διαθέτει τσέπες στο πλάι. Τέλος αναγκαίος εξοπλισμός για την παραλία αποτελούν οι μοντέρνες ανδρικές σαγιονάρες BRASIL και για τον καυτό ήλιο σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα ιδιαίτερα 3GUYS καπέλα όπως το ανδρικό καπέλο MELANGE που θα σου δώσουν αμέσως μια ξεχωριστή εμφάνιση.