Τώρα τα ρούχα των 3GUYS και στην αγαπημένη σε όλους τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ»! Οι ενδυματολόγοι της παραγωγής ήρθαν σε επαφή με την ομάδα μας, περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια το look του κάθε πρωταγωνιστή και εμείς με τη σειρά μας προτείναμε τους best seller κωδικούς μας για το χειμώνα που πέρασε, καλύπτοντας με άνεση και κομψότητα τους ηθοποιούς ακόμα και στα πιο απαιτητικά και πολύωρα γυρίσματα.

Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές υποστήριξαν για ακόμα μια χρονιά απόλυτα το ανδρικό casual ντύσιμο που στηρίζουμε από το 1983 σαν εταιρεία, χαρίζοντας στους τηλεθεατές τη φινέτσα και τη μοντέρνα πινελιά που απαιτείται στους τηλεοπτικούς δέκτες. Επιλέξαμε μερικά στιγμιότυπα να σας δείξουμε παρακάτω. Ας ξεκινήσουμε!

ΜΠΛΟΥΖΕΣ – T-SHIRT – ΠΛΕΚΤΑ

Οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί επέλεξαν για ένα απλό αλλά και super στυλάτο look τις μακρυμάνικες μπλούζες των 3GUYS καθώς και τα t-shirt της συλλογής μας σχεδιασμένα από 100% βαμβάκι σε μοναδικά σχέδια . Ωστόσο σε αρκετά γυρίσματα οι ηθοποιοί χρειάστηκε να ταξιδέψουν σε Λονδίνο και Κύπρο οπότε η ομάδα των 3GUYS τους κάλυψε με πλεκτές μοντέρνες μπλούζες από τη χειμερινή συλλογή 2019 όπου αποτελούν all time classic επιλογές για όλα τα γούστα.

Ανδρική μπλούζα GRANDAD

Ανδρικό t-shirt GESTURES

Ανδρική μπλούζα FACE FOOTER

ΦΟΥΤΕΡ ΜΠΛΟΥΖΕΣ- ΖΑΚΕΤΕΣ

Πολλές σκηνές γυρίστηκαν είτε μέσα σε σπίτι είτε υπήρχε κάποιο εξωτερικό γύρισμα όπου ο πρωταγωνιστής χρειάστηκε να κάνει πχ ιππασία ή σκοποβολή όποτε τι πιο άνετο από μια ζακέτα ή ένα φούτερ. Το ξέρουμε άλλωστε πως οι άντρες δύσκολα αποχωρίζονται την άνεση τους όσον αφορά το outfit τους επομένως η ομάδα μας ανταποκρίθηκε επαρκώς σ’ αυτή την ανάγκη!

Ανδρική ζακέτα BASIL

Ανδρικό φούτερ LIVE

Ανδρικό φούτερ FACE FOOTER

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

Σε αρκετές σκηνές οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας σειράς δοκίμασαν τα πουκάμισα από τη χειμερινή μας collection υιοθετώντας το street style αλλά και τη φινέτσα που χρειαζόντουσαν σε μερικά γυρίσματα.

javascript:void(0)