Λοιπόν, αγόρια, μπορεί ο καιρός να είναι ασταθής αλλά δε θα αργήσει η στιγμή που η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ύψη…
Και τότε οι φίλοι ή η οικογένεια θα σας ζητούν να πάτε στην παραλία ή απλά θα θέλετε να χαλαρώσετε στην ταράτσα του σπιτιού σας αναζητώντας λίγη βιταμίνη D και μαύρισμα.
Σας προτείνουμε μαγιό, βερμούδες και t-shirts που μπορείτε να φοράτε από την παραλία μέχρι το beach bar για να απολαύσετε το δροσιστικό σας cocktail.
Πολλά μαγιό, σε ποικιλία σχεδίων!
Τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς θάλασσα, μπάνια, surf, SUP και όλα τα συναφή της παραλίας; Η πιο ανέμελη και φωτεινή εποχή του χρόνου αποτελεί συνώνυμο με όλα τα παραπάνω…
Και για να τα απολαύσετε στο έπακρο χρειάζεστε ένα μαγιό!
Επειδή, οι επισκέψεις στην παραλία είναι τακτικές, φροντίστε να έχετε αρκετά. Εμείς προτείνουμε ένα με tribal σχέδια που δημιουργούν μια εξωτική διάθεση…όπως το ίδιο εξωτικός ελπίζουμε να είναι και ο προορισμός των διακοπών σας!

T-shirt για χαλαρές εμφανίσεις!
Φυσικά το καλοκαίρι οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, ειδικά όταν επισκέπτεστε την παραλία, η ατμόσφαιρα σας επιβάλλει να καθαρίσετε τη σκέψη σας από κάθε άγχος και να απολαύσετε τις χαρές της θάλασσας και της παραλίας!
Επιλέξτε άνετα t-shirts που είναι βαμβακερά για να απορροφούν τον ιδρώτα και να πέφτουν ανάλαφρα στο σώμα, ώστε να μην κολλάνε πάνω σας αλλά να χαρίζουν αίσθηση δροσιάς!
Και κάτι ακόμα…να έχουν ένα logo της ίδιας φιλοσοφίας όπως Stay chill που γράφει η μπλούζα από τη 3GUYS.

Η άνεση που προσφέρουν οι βερμούδες!
Αν σκοπεύετε να μείνετε πολλές ώρες στην παραλία και μετά να απολαύσετε ένα δροσιστικό cocktail στο beach bar ή τα αγαπημένα σας πιάτα σε μια ταβέρνα, ας έχετε μαζί σας και μια βερμούδα.
Φροντίστε να είναι βολική και με απαλή αίσθηση στην υφή της. Φορέστε την και για τον καφέ ή την απογευματινή σας βόλτα.


Στην παραλία σημασία έχει να απολαμβάνετε απερίσπαστα τις στιγμές δροσιάς στη θάλασσα με την παρέα ή την οικογένειά σας!
Στη 3GUYS θα βρείτε ρούχα που συνδυάζουν την ποιότητα με την άνεση και το στυλ!

Αποκτήστε τα παραπάνω εδώ:

Ανδρικό Μαγιό Aztec, Ανδρικό αμάνικο μπλουζάκι Stay Chill & Ανδρική βερμούδα Buz.

Βρείτε ακόμη περισσότερα εδώ!