Το καλοκαίρι είναι η εποχή που το ανδρικό στυλ απελευθερώνεται περισσότερο από τις σταθερές του χειμώνα, οι αποχρώσεις στα ρούχα χρωματίζονται με όλα τα χρώματα και υπάρχει μία πιο ανάλαφρη διάθεση και κέφι. Αυτά είναι αρκετά για να κάνετε τη διαφορά στο look σας. Γι’ αυτό και εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε πιο φανταχτερά χρώματα που αποπνέουν αισιοδοξία!



Μαγιό με prints

Μην επιλέξετε φέτος μονόχρωμα μαγιό, αλλάξτε το στυλ σας με ένα μαγιό τροπικών μοτίβων που θα αλλάξει και τη διάθεσή σας. Ο εξωτικά φρούτα και τα λουλούδια, μπορούν να συνθέσουν ένα μοναδικό αποτύπωμα πάνω στο μαγιό σας.


Το κοντά σορτσάκια μαγιό έχουν έρθει στο προσκήνιο της μόδας φέτος, προσφέρουν ένα ομοιόμορφο μαύρισμα και είναι super άνετα!

Φροντίστε το μαγιό να διαθέτει σπασουάρ και κορδόνι στην μέση για να το φέρνετε στα μέτρα σας.



Μπλουζάκια για διακοπές


Ξεχάστε το μαύρο t-shirt για το καλοκαίρι. Επιλέξτε ζεστές αποχρώσεις και αστεία μοτίβα για να μπείτε σε κλίμα summer party και να αναδείξετε φυσικά και το μαύρισμα που θα κάνετε. Οπωσδήποτε εντάξτε στην συλλογή σας ένα με δύο μονόχρωμα t-shirt. Φέτος έχουν βγει απλά t-shirt με οβάλ τσέπη στο στήθος, casual και ανατρεπτικά!



Σαγιονάρες, οι απαραίτητες


Οι navy σαγιονάρες είναι από τις πιο in fashion που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Ταιριάζουν απόλυτα στο νησιώτικο σκηνικό και σε κάθε beach look. Επιλέξτε υλικό καουτσούκ για περισσότερη ανθεκτικότητα και ασφάλεια σε κάθε βήμα στην άμμο.

Προϊόντα που είδαμε: Ανδρικό μαγιό PINEAPPLE, Ανδρικό μαγιό MARGUERITE, Ανδρικό t-shirt OVAL POCKET, Ανδρικό t-shirt DOG BALLOON, Unisex σαγιονάρες BRASIL.