Υπάρχουν τόσες επιλογές για ανδρικά δώρα αλλά όταν φτάνει η ώρα να αποφασίσεις καταλήγεις μπερδεμένη; Οι 3 GUYS είναι εδώ για να μπουν στο μυαλό των αντρών και να δώσουν οδηγίες προς ναυτηλωμένους! Διάλεξε το δώρο που θα τον καταπλήξει την ημέρα των γενεθλίων του και αυτόματα θα κατακτίσεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του! Μην ξεχνάς ότι ακόμα διανύουμε τις τελευταίες μέρες των εκπτώσεων, άρα οι επιλογές σου αμέτρητες για όλα τα γούστα αλλά και σε απίστευτες τιμές. Ας ξεκινήσουμε!

Κασκόλ 18160

Μπορεί να είμαστε στο τέλος του χειμώνα αλλά του τσουχτερό κρύο καλά κρατεί. Το unisex κασκόλ 18160 αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση για εσάς που δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα δώρο. Ταιριάζει σε όλα τα γούστα και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Η σύνθεση του 100% ακρυλικό παρόλα αυτά είναι αρκετά ζεστό και κομψό.

Απόκτησε το τώρα από 19,90 στα 17 ευρώ.

Μπορείτε επίσης να δείτε όλα τα κασκόλ ΕΔΩ.

Ανδρική τTσάντα Jean bag

Ιδανικό δώρο για άνδρες που κάνουν δουλειά γραφείου και θέλουν να κρατάνε μια τσάντα που θα τους χαρίζει κομψότητα και ταυτόχρονα urban style, σου προτείνουμε χωρίς αμφιβολία την ανδρική τσάντα jean bag η οποία σάρωσε τα ταμεία το φετινό χειμώνα. Σχεδιασμένη με ειδική θήκη για λάπτοπ ανεξαρτήτως μεγέθους αλλά και επιπλέον χωρητικότητας για τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Διαστάσεις τσάντας 29 x 46 x 16εκ. και με χωρητικότητα 21L.

Κάνε την γρήγορα δική σου από 34,90 μόνο με 25 ευρώ.

Ρολόι 3G95011

Αν προτιμάς ένα πιο ιδιαίτερο δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο οι 3GUYS σου έχουν την λύση! Το ρολόι 3G95011 αποτελεί την πιο safe επιλογή. Ο συγκεκριμένος κωδικός αποτελεί μια μοντέρνα και παράλληλα διαχρονική αξία της συλλογής μας καθώς διαθέτει minimal design και χαρίζει ένα σοφιστικέ look σε όποιον το φορέσει. Διαθέτει δερμάτινο λουράκι και διάμετρο κάσας 40.00mm. Επιπλέον για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, όλα τα ρολόγια της συλλογής μας διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση από την αντιπροσωπεία της 3 GUYS.

Απόκτησε το από 65 τώρα στα 58 ευρώ.

Ρολόι 3G14597

Άλλη μια εξίσου εξαιρετική επιλογή για δώρο όσον αφορά σε ρολόι αποτελεί το 3G14597. Το στυλάτο και περίτεχνο κατράν του το κατατάσσει αναμφίβολα στην κατηγορία ρολογιών που εύκολα θα λέγαμε «σκέτο κομψοτέχνημα». Διαθέτει 2 χρονογράφους που δείχνουν την ώρα και δερμάτινο λουράκι. Η διάμετρος της κάσσας είναι 52.00mm και θα το βρεις σε 2 αποχρώσεις καφέ και μαύρο. Αναμφισβήτητα ταιριάζει σε άνδρες που δίνουν μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ που θα διαλέξουν για να ολοκληρώσουν το urban outfit τους.

Η επόμενη κίνηση είναι δική σου, επίλεξε το κατάλληλο ανάλογα τα γούστα του φίλου σου που θέλεις να το κάνεις δώρο στη μοναδική τιμή από 79 στα 67 ευρώ.

Οι επιλογές αμέτρητες γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο επισκέψου τώρα τα φυσικά καταστήματα ή την ηλεκτρονική μας σελίδα και βρες το κατάλληλο δώρο ανάλογα το budget σου και το γούστο του φίλου σου.


Δείτε τα σχετικά προϊόντα εδώ: UNISEX ΚΑΣΚΟΛ 18160, Ανδρική τσάντα Jean bag, Ρολόι 3G95011, Ρολόι 3G14597