Οι γιορτές πέρασαν…καιρός να επιστρέψουμε στο αγαπημένο casual με τα πιο in fashion κομμάτια από 3GUYS! Ο πρώτος μήνας του έτους σας θέλει χαλαρούς, ανανεωμένους και άνετους, γι΄αυτό και για τον Ιανουάριο προτείνουμε ζεστά μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ που όλοι φοράτε.

Μία καινούργια ζακέτα για τους κρύους μήνες που έρχονται

Τα ξύλινα κουμπιά σε συνδυασμό με την όψη πλεξούδας πουλόβερ είναι ένα από τα πετυχημένα μοτίβα που μπορείτε να επιλέξετε! Η κρεμ απόχρωση ξεφεύγει από τα dark χρώματα που έχουμε συνηθίσει και είναι μία εναλλακτική πρόταση που θα φορεθεί και θα γίνει statement. Καινούργια άφιξη μαζί με το 2018, βρείτε την εδώ.

Unisex κασκόλ

Καλυφθείτε με ένα unisex κασκόλ και νιώστε θαλπωρή σε κάθε casual outfit. Το κασκόλ είναι ένα από τα αναγκαία αξεσουάρ που όχι μόνο ζεσταίνουν αλλά κάνουν την εμφάνιση πιο αριστοκρατική. Ο συνδυασμός χρωμάτων βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, γι’ αυτό πείτε ναι στο πλεκτό κασκόλ PG ACCESSORIES, με διακριτικές ρίγες.

Πλεκτά γάντια σε όλα τα dark χρώματα

Τα γάντια είναι το σήμα κατατεθέν του χειμώνα. Τα ανδρικά γάντια 3GUYS είναι απαλά και ζεστά με ειδικό λάστιχο στον καρπό για να εμποδίζουν το κρύο. Ένα κομψό και διακριτικό σχέδιο που θα γίνει ο τέλειος σύμμαχος σε μία έξοδο ή σε ένα χιονοδρομικό κέντρο. Βρείτε τα γάντια από εδώ.

Σκούφος για να ολοκληρωθεί το outfit

Για να ολοκληρωθεί το τρίπτυχο στα ανδρικά αξεσουάρ του χειμώνα, εκτός από γάντια και κασκόλ χρειάζεστε και έναν σκούφο. Επιλέξτε τον unisex σκούφο με χοντρή πλέξη που φοριέται και από τις δύο μεριές. 100% ακρυλικό υλικό, σας προστατεύει από το κρύο, την βροχή, το χιόνι!

Περισσότερα αξεσουάρ και πλεκτές ζακέτες θα βρείτε στις νέες αφίξεις με την υπογραφή 3GUYS! Οι αποστολές για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν (ισχύει για παραγγελίες άνω των 15 ευρώ).