ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την Ελλάδα ΑΝΩ ΤΩΝ 15€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 2846440 Καθημερινά: 9:00 - 17:00
Facebook Pinterest Instagram

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ   |   ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ                                    

Η παρούσα Δήλωση για την Προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για ποιους σκοπούς τα επεξεργαζόμαστε. 

Η νομοθεσία αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα αλλάζει με ημερομηνία ισχύος από 25 Μαΐου 2018 (Κανονισμός ΕΕ 2016/679). Η παρούσα δήλωση έχει δημιουργηθεί με σκοπό να σας ενημερώνει για τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας και για τα δικαιώματά σας που απορρέουν από το νόμο. 

Θα πρέπει να διαβάσετε τη Δήλωση Απορρήτου για να κατανοήσετε πλήρως την νομική βάση για τη συλλογή των δεδομένων σας, πώς τα χρησιμοποιούμε, σε ποιόν τα διαβιβάζουμε και τα δικαιώματα που έχετε. Επιπλέον πολιτικές απορρήτου ενδέχεται να εφαρμόζονται σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, πέραν της παρούσας (όπως για παράδειγμα η πολιτική για τα cookies). Πριν πλοηγηθείτε στο Δικτυακό Tόπο ή κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε την παρούσα Δήλωση Απορρήτου και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε και με τους όρους και προϋποθέσεις που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η ασφάλεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων έχουν για εμάς προτεραιότητα.  Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να χειρίζεται υπεύθυνα τα προσωπικά σας δεδομένα και  να προστατεύει το δικαίωμά σας στην ιδιωτικότητα, σύμφωνα με το νόμο. Η Εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δε θα λάβει από εσάς περισσότερα προσωπικά δεδομένα από τα αναγκαία για τον εκάστοτε σκοπό που τα συλλέγει.

Θα διατηρούμε πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή και θα συμμορφωνόμαστε με όλες τις εφαρμοστέες διατάξεις για την προστασία των δεδομένων όπως εκάστοτε ισχύουν με βάση το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος επεξεργασίας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων κατά την έννοια του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι:

Η “FASHION SPOT ΙΚΕ» και τον διακριτικό τίτλο «FASHION SPOT» ,ΑΦΜ: 800811290 / Δ.Ο.Υ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ), με αριθμό ΓΕΜΗ  141655701000, (στο εξής το/η «FASHION SPOT», η «Εταιρεία», η «Επιχείρηση», «εμείς», «εμάς», «μας»).  (Λεβαδείας 7,  Τ.Κ 14452, Μεταμόρφωση, Αττική, τηλ.:+30 2102846440, email: e-shop@3guys.gr )

Ενημέρωση και Επικαιροποίηση

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς να είναι επικαιροποιημένα και ακριβή. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το συντομότερο δυνατόν για αλλαγές σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διαρκεί η συναλλακτική σας σχέση μαζί μας.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

Ως προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα νοείται κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»).

Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο της εγγραφής σας ως πελάτης στο ηλεκτρονικό ή φυσικό μας κατάστημα, είτε κατά την πραγματοποίηση αγοράς σας ως επισκέπτης ή εγγεγραμμένος χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καθώς και τυχόν επιπλέον πληροφορίες που συμπληρώνετε για να ανανεώσετε ή επικαιροποιήσετε τις πληροφορίες εγγραφής σας κατά καιρούς ή άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την διενέργεια και ολοκλήρωση της όποιας συναλλαγής σας με εμάς. Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε ή δημιουργούμε με ίδια μέσα ή λαμβάνουμε από τρίτα μέρη.

Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

Στοιχεία ταυτοποίησης όπως: ονοματεπώνυμο, τίτλος, φύλο, όνομα χρήστη ή άλλο παρόμοιο αναγνωριστικό (π.χ. email).

Στοιχεία επικοινωνίας όπως: διεύθυνση παράδοσης, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σταθερό ή/και κινητό τηλέφωνο και λοιπές πληροφορίες επικοινωνίας.

Στοιχεία πληρωμής στο secure περιβάλλον της Alpha Bank όπως: στοιχεία χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (τύπο κάρτας, αριθμό πιστωτικής κάρτας, όνομα που αναγράφεται στην κάρτα, ημερομηνία λήξης και κωδικό ασφαλείας).

Στοιχεία συναλλαγής όπως: στοιχεία των προϊόντων που αγοράσατε, στοιχεία που απαιτούνται σε περιπτώσεις αλλαγών ή επαναπίστωσης λογαριασμού όπως τραπεζικός λογαριασμός, όνομα δικαιούχου, IBAN, τραπεζικό ίδρυμα.

Τεχνικά στοιχεία όπως: κανάλι – πηγή προέλευσης, συσκευή, διάρκεια παραμονής και περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP address), τύπο και έκδοση πρόσθετου προγράμματος περιήγησης, ζώνη ώρας και τοποθεσία, λειτουργικό σύστημα - πλατφόρμα και άλλες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία της συσκευής που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω των cookies παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική μας για τα cookies.

Στοιχεία σχετικά με το λογαριασμό σας με εμάς, όπως: κωδικός πρόσβασης και email, αγορές ή παραγγελίες που βρίσκονται υπό εξέλιξη, εκκρεμούν ή έχετε πραγματοποιήσει με εμάς, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας σχετικά με τα προϊόντα που παρέχουμε καθώς και σχόλια ή τυχόν απαντήσεις σας σε έρευνες που πραγματοποιούμε.

Στοιχεία χρήσης, όπως: πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Στοιχεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας μαζί σας: που περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη υλικού προωθητικών ενεργειών από εμάς και τρίτους και τις προτιμήσεις σας για την επικοινωνία σας με εμάς, εφόσον έχουμε τη σχετική σας συναίνεση, η γνώμη σας σχετικά με προϊόντα που αγοράσατε από εμάς.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι προκειμένου να εγγραφείτε ή να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρειαζόμαστε το email σας, το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας, το τηλέφωνό σας.

Τρόπος συλλογής πληροφοριών

Συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για εσάς:

  • Μέσω κάποιας απευθείας συναλλαγής σας με εμάς είτε μέσω του δικτύου των καταστημάτων μας είτε του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε τηλεφωνικής ή άλλης επικοινωνίας σας με εμάς.
  • Όταν δημιουργείτε ένα λογαριασμό χρήστη σε εμάς, μέσω της σχετικής φόρμας που συμπληρώνετε και των λοιπών πληροφοριών που μας παρέχετε κατά τη διάρκεια που χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας.
  • Μέσω της εγγραφής σας στο newsletter της Εταιρείας ή τη συμμετοχή σας σε κάποιο διαγωνισμό, έρευνα ή άλλη προωθητική ενέργεια.
  • Όταν επικοινωνείτε μαζί μας είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε στο πλαίσιο ερωτημάτων, παραπόνων και λοιπών αιτημάτων σας μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας μαζί μας ή όταν μας δίνετε τη γνώμη σας για τα προϊόντα μας.
  • Σε περίπτωση που εγγραφείτε στην υπηρεσία μας μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται  να συλλέξουμε τα ανωτέρω προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από τις πληροφορίες που έχετε δώσει στην πλατφόρμα (αρκεί η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να έχει σχετικό δικαίωμα να διαμοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με εμάς).
  • Από τρίτους παρόχους ή δημοσίως διαθέσιμες πηγές.

Τρόπος χρησιμοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο όταν ο νόμος, μας το επιτρέπει. Γενικά, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο:

Σε περίπτωση που πρέπει να εκτελέσουμε τη σύμβαση που ετοιμαζόμαστε να συνάψουμε ή έχουμε ήδη συνάψει με εσάς.

Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (ή τα συμφέροντα τρίτου) και τα συμφέροντά σας και τα θεμελιώδη δικαιώματα δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων.

Σε περίπτωση που πρέπει να συμμορφωθούμε προς μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση.

Όταν μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας να το κάνουμε.

Γενικά, δεν βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας ως νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα εκτός από τις περιπτώσεις κατά τις οποίες σας αποστέλλουμε ενημερώσεις προωθητικών ενεργειών ή όταν τυχόν επεξεργαζόμαστε ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την αποστολή ενημερώσεων προωθητικών ενεργειών ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην παρούσα.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε πλέον να έχετε λογαριασμό πελάτη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (τηλεφωνικά ή γραπτά) για να διαγράψετε το λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τη διαδικασία διαγραφής.

Η νομική βάση και ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

  • Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο εκτέλεσης σύμβασης με εμάς ή πριν από αυτή:
  • Για την ταυτοποίηση και επαλήθευση των στοιχείων σας.
  • Για την εγγραφή σας ως νέος πελάτης – χρήστης.
  • Για την επεξεργασία και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με εμάς, για τη διαχείριση των πληρωμών και λοιπών χρεώσεων
  • Για την επικοινωνία είτε σε προσυμβατικό στάδιο είτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη συναλλακτική σας σχέση με την Εταιρεία, όπως κατά την αγορά κάποιου προϊόντος μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τυχόν μη διαθεσιμότητα αυτού, για τη γνωστοποίηση εκτέλεσης της παραγγελίας, για την επικοινωνία σχετικά με την αποστολή του προϊόντος, για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στους όρους χρήσης μας ή στη Δήλωση Απορρήτου και τις λοιπές πολιτικές που υιοθετεί η Εταιρεία.
  • Για να συμμετέχετε σε κάποιο διαγωνισμό ή κλήρωση στο πλαίσιο προωθητικών μας ενεργειών εφόσον αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.
  • Για την εν γένει εξυπηρέτηση, διαχείριση, παρακολούθηση, διεκπεραίωση των συναλλαγών  σας με εμάς,
  • Για την εξυπηρέτηση όλων των μορφών συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών
  • Στις περισσότερες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως αναφέρονται στην παρούσα Δήλωση, είναι αναγκαία για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία, εφόσον δεν υπερτερούν των δικών σας συμφερόντων, προκειμένου:
  • Για να προστατέψουμε την επιχείρηση και τον ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένων της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της συντήρησης του συστήματος, της υποστήριξης, της σύνταξης αναφορών και της τήρησης δεδομένων)
  • Για την πρόληψη και αντιμετώπιση περιπτώσεων εξαπάτησης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων με σκοπό την προστασία του κοινού και την ασφάλεια του προσωπικού.
  • Για να σας παρέχουμε πρόσβαση στον εξατομικευμένο σας λογαριασμό, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας (προηγούμενες και εκκρεμείς αγορές σας με εμάς), προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, λίστες επιθυμίας που έχετε δημιουργήσει, να ολοκληρώνετε ταχύτερα τις αγορές σας, κ.λπ. Τα στοιχεία και το περιεχόμενο του προφίλ χρήστη είναι ορατά σε εσάς ανά πάσα στιγμή.
  • Για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που είναι χρήσιμες, εύχρηστες και ευχάριστες, περιλαμβανομένης της προσωποποιημένης επικοινωνίας μαζί σας κατά τον τρόπο που επιθυμείτε και έχετε δηλώσει, και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και είναι προς όφελός σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
  • Για να κατανοήσουμε καλύτερα τη βάση πελατών μας  για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προωθητικές μας ενέργειες και για να διαχειριζόμαστε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που αφορούν τους εγγεγραμμένους χρήστες
  • Για να κατανοήσουμε καλύτερα τις αγοραστικές σας συνήθειες έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του ιστότοπου στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
  • Για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής της Εταιρείας σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων.
  • Για να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα της προώθησης πωλήσεων μας και να συνδράμουμε στην προώθηση καταλληλότερων μηνυμάτων, πληροφοριών και προσφορών στους πελάτες μας.
  • Για λόγους έρευνας αγοράς, αξιολόγησης και ανάλυσης της γνώμης σας για τα προϊόντα μας και την εμπορική μας πολιτική, τη φήμη, την αναγνωσιμότητα των εμπορικών μας σημάτων και λοιπών διακριτικών γνωρισμάτων.
  • Για τη συλλογή και ανάκτηση χρηματικών οφειλών προς εμάς.

Σε ορισμένες περιπτώσεις επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα αφού έχουμε λάβει τη σχετική σας συναίνεση και ειδικότερα:

  • Για να σας ενημερώσουμε για εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλα σχετικά ζητήματα που αφορούν την Εταιρεία και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.
  • Για να διαφημίσουμε την εταιρεία και τα προϊόντα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εσάς και σε άλλα άτομα που μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρουμε.

Ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας στο πλαίσιο συμμόρφωσης της Εταιρείας με τις υποχρεώσεις που θεσπίζονται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Newsletter της FASHION SPOT

Αν έχετε εγγραφεί στο newsletter της FASHION SPOT και έχετε παράσχει τη ρητή συναίνεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με τους εξής τρόπους:

Το newsletter της FASHION SPOT ενδέχεται να περιέχει ειδήσεις, διαφημίσεις, προσφορές, προτάσεις για συμμετοχή σε καμπάνιες και εκδηλώσεις που διοργανώνει ή συμμετέχει η Εταιρεία, δωροεπιταγές και άλλες πληροφορίες σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η FASHION SPOT. Το περιεχόμενο του newsletter ενδέχεται να είναι εξατομικευμένο στις δικές σας προτιμήσεις και ενδιαφέροντα.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο της FASHION SPOT μας παρέχετε τη δυνατότητα να δημιουργούμε μια εξατομικευμένη συλλογή από νέα, προσφορές και άλλες πληροφορίες που πιθανώς σας ενδιαφέρουν, αξιολογώντας τις αγοραστικές σας συνήθειες και τις αναζητήσεις σας στον ιστότοπό μας ώστε να μπορέσουμε να συντάξουμε ένα ενημερωτικό δελτίο το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και τα ενδιαφέροντά σας.

Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της FASHION SPOT, μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα των αποδεκτών του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή. Για την διαγραφή σας από τη λίστα, επιλέξτε το σχετικό σύνδεσμο που περιέχεται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή γραπτά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Διάρκεια τήρησης των προσωπικών δεδομένων.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζετε να συναλλάσσεσθε μαζί μας και μας το επιτρέπετε (για παράδειγμα εάν λαμβάνετε email από εμάς, κάνετε μία αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημά, λαμβάνετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, κ.λπ.).

Εάν μας δηλώσετε, σε οποιαδήποτε στιγμή, ότι δεν επιθυμείτε να είστε πελάτης της Εταιρείας, τότε θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα για συγκεκριμένους σκοπούς, όπως στην περίπτωση των επιστροφών προϊόντων που έχετε αγοράσει. Στις περιπτώσεις αυτές ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία όπως τραπεζικός λογαριασμός, όνομα δικαιούχου, IBAN, τραπεζικό ίδρυμα για την ολοκλήρωση επιστροφής χρημάτων.

Εκτελούντες την Επεξεργασία συνεργαζόμενοι

Η Εταιρεία δύναται να διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα και Πληροφορίες που συλλέγει για τους Χρήστες σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, σε τρίτους, στο πλαίσιο εξυπηρέτησης των συναλλαγών της με εσάς και της εν γένει εύρυθμης λειτουργίας της, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά δεδομένα σας και οι πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς και σας αφορούν, δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα κατωτέρω:

  • Σε Αντιπροσώπους ή/και υπεργολάβους μας με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης του FASHION SPOT με τα υποκείμενα των δεδομένων/ πληροφοριών (πχ μεταφορά προϊόντων, πιστωτικό έλεγχο, κτλ.).
  • Σε τρίτα πρόσωπα / υπεργολάβους, συνεργάτες που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό του FASHION SPOT υπηρεσίες προώθησης και marketing, τεχνικές υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά υπηρεσίες φιλοξενίας, τεχνικής υποστήριξης, αποστολής Newsletters.
  • Σε διαφημιστικές εταιρείες και εν γένει παρόχους διαφημιστικών υπηρεσιών: Το FASHION SPOT δεν αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συναίνεση των υποκειμένων. Ωστόσο, το FASHION SPOT δύναται να μοιράζεται με τους τρίτους παρούχους διαφημιστικών υπηρεσιών στατιστικές πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα που αγοράστηκαν, δημογραφικά στοιχεία, στοιχεία αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των φορητών συσκευών που χρησιμοποιήθηκαν για την πρόσβαση των Χρηστών στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα κτλ.
  • Σε τρίτους που παρέχουν στο FASHION SPOT υπηρεσίες σχετικές με τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όπως για παράδειγμα developers, data analysts, προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων και πληροφοριών των υποκειμένων, αυστηρά για το σκοπό της διεκπεραίωσης των υπηρεσιών τους προς εμάς.
  • Σε i-cloud service providers για τη φιλοξενία της βάσης δεδομένων των πελατών μας, την τεχνική υποστήριξη και διαχείριση.
  • Σε παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων.
  • Σε συμβούλους της Εταιρείας (όπως οικονομικούς, νομικούς και λοιπούς συμβούλους) στο πλαίσιο της νόμιμης λειτουργίας της Εταιρείας.
  • Σε συνεργαζόμενο πιστωτικό ίδρυμα για την διενέργεια και εκκαθάριση των συναλλαγών μας.

Η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών σας αποτελούν εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της και εξασφαλίζεται το επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας μέσω γραπτής συμφωνίας.

Επιπλέον, ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Εάν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε ή κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με κάποια νομική απαίτηση, ή για να προστατέψουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία και ασφάλεια της επιχείρησής μας, των πελατών μας ή άλλων. Αυτό περιλαμβάνει περιπτώσεις ανταλλαγής πληροφοριών με άλλες εταιρείες ή οργανισμούς για τους σκοπούς της πρόληψης απάτης.
  • Στις αρμόδιες εποπτικές, δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

Δεν διαβιβάζουμε προσωπικά δεδομένα εκτός των χωρών της Ευρωπαικής Ενωσης

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Επιπλέον αν για την πληρωμή του(ων) προϊόντος(ων) που αγοράζετε από το FASHION SPOT, επιλέξετε την πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να μας χορηγήσετε για το σκοπό της πληρωμής το είδος και αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία στη secure φόρμα παραγγελίας της τράπεζας Alpha Bank.  Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa , Mastercard, American Express και Diners. Οι συναλλαγές στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα μέσω κάρτας, προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Το FASHION SPOT επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ήτοι την αποπληρωμή για την αγορά των προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν αποθηκεύεται ο αριθμός της κάρτας, επομένως για κάθε αγορά στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών τα διαχειρίζεται με ασφάλεια και με δική του ευθύνη ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών.

Τι θα συμβεί εάν δεν μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή ζητήσετε να σταματήσουμε να τα επεξεργαζόμαστε;

Παρακαλούμε σημειώστε ότι προκειμένου να συνεχίσετε να είστε εγγεγραμμένος πελάτης και να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρειαζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (για να πραγματοποιείτε είσοδο στο λογαριασμό σας) και τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ανωτέρω ενότητα. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να μας παρέχετε περισσότερες πληροφορίες κατόπιν σχετικού μας αιτήματος θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλότερου επιπέδου και να βελτιώσουμε τη γενικότερη εμπειρία σας όταν συναλλάσσεστε με εμάς.

Εάν ζητήσετε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα τότε μπορεί να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε προνόμια ή διευκολύνσεις που σχετίζονται με την εγγραφή σας.

Τα δικαιώματα των Υποκειμένων

Σας ενημερώνουμε αναλυτικά σχετικά με τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς.  

Για τη διευκόλυνσή σας στην άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων σας η Εταιρεία μεριμνά για την ανάπτυξη εσωτερικών διαδικασιών ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά στα σχετικά αιτήματά σας.

Ειδικότερα, όπως λεπτομερέστερα αναφέρεται παραπάνω, μετά από εξακρίβωση της ταυτότητάς σας, ως υποκείμενα των δεδομένων έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα δηλαδή να ενημερωθείτε, κατόπιν αιτήματός σας, αφενός για το κατά πόσον ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία και αφετέρου να λάβετε αντίγραφο και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την πραγματοποιούμενη επεξεργασία. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων ή τη συμπλήρωση αυτών, καθώς, και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του Νόμου, να ασκήσετε το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας, το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία αυτών, καθώς και το δικαίωμα εξασφάλισης ανθρώπινης παρέμβασης σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε, εφόσον επιθυμείτε, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας, εφόσον βεβαίως δεν ικανοποιηθείτε από τις απαντήσεις μας εντός ενός μηνός από την υποβολή του αιτήματός σας:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr /

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600

Fax: +30 210 6475628

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Υποβολή των αιτημάτων σας.

Είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να απαντάμε σε αιτήματά σας και να παρέχουμε πληροφορίες χωρίς χρέωση, εκτός των περιπτώσεων που τα αιτήματα του υποκειμένου των δεδομένων είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους.

Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε το αίτημα σας:

στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας μας: e-shop@3guys.gr ή του υπεύθυνου Μαγιόπουλου Ιάσονα: jason_magio@hotmail.com

Μέσω τηλεφώνου: +30 210 2846440

Στο δίκτυο καταστημάτων της FASHION SPOT.

Συνδέσεις τρίτων 

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσεις για ιστότοπους τρίτων, links, διακριτές ενσωματωμένες ιστοσελίδες (microsite), πρόσθετα και εφαρμογές. Εάν επιλέξετε ή ενεργοποιήσετε αυτές τις συνδέσεις παραχωρείτε το δικαίωμα σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα για εσάς. Δεν ελέγχουμε τους ιστότοπους τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δικές τους δηλώσεις απορρήτου, ενώ σε περίπτωση συμπληρωματικών υπηρεσιών που παρέχονται σε εσάς από τρίτους μέσω της διαδικασίας κράτησης, πρέπει να γνωρίζετε ότι η FASHION SPOT ενδεχομένως να είναι μόνο ο εκτελών την επεξεργασία εκ μέρους αυτών των τρίτων. Επομένως, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτές τις συνδέσεις ή τα microsite ή όταν βγαίνετε από τον ιστότοπό μας, προτείνουμε να διαβάζετε τη δήλωση απορρήτου αυτών των τρίτων.

Απόρρητο παιδιών.

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 16 ετών. Ο ιστότοπος, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 16 ετών ή μεγαλύτεροι.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, μην χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε καμία ή μέσω καμίας από τις δυνατότητές του, μην εγγράφεστε στον ιστότοπο, μην κάνετε καμία αγορά μέσω του ιστότοπου και μην δίνετε καμία πληροφορία για το πρόσωπό σας σε εμάς, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. 

Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των 16 ετών θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση ή εξουσιοδότηση από τον κηδεμόνα του παιδιού.  

Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 16 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγές στη δήλωση απορρήτου.

Η παρούσα έκδοση ενημερώθηκε στις 25 Μαΐου 2018. Η παρούσα δήλωση αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες δηλώσεις που ενδεχομένως παρείχαμε στο παρελθόν σχετικά με τις πρακτικές πληροφόρησης μας. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να αλλάξουμε την παρούσα δήλωση και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε αλλαγή στις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί προηγουμένως, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος.  Εάν υπάρχουν ουσιώδεις αλλαγές στην παρούσα δήλωση ή οι πρακτικές μας αναφορικά με τις πληροφορίες μεταβληθούν στο μέλλον, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω του ιστότοπού μας. Αναλαμβάνετε την υποχρέωση να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας για τυχόν αλλαγές στην παρούσα δήλωση που μπορεί να σας αφορούν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

H παρούσα Πολιτική Cookies αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Πολιτική Προστασίας Δεδομένων  και άρα και των Γενικών Όρων της FASHION SPOT και ενιαίο με αυτούς σύνολο.

Ο παρών Διαδικτυακός Τόπος χρησιμοποιεί Cookies. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies που το FASHION SPOT χρησιμοποιεί, το σκοπό που εξυπηρετούν καθώς και για τον τρόπο διαχείρισής τους.

1. Τι είναι τα cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή, μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε όταν επισκέπτεσθε το bsbfashion. Τα cookies μας βοηθούν να συλλέξουμε πληροφορίες απαραίτητες για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του Διαδικτυακού Tόπου, τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου του, την προσαρμογή του στη ζήτηση και στις ανάγκες των Χρηστών, καθώς και για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής του www.3guys.gr σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Κανένα αρχείο Cookie από αυτά που χρησιμοποιούνται στο Διαδικτυακό Τόπο δεν συλλέγει πληροφορίες που να σας ταυτοποιεί προσωπικά και δε λαμβάνει γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας. Για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, επισκεφτείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων  

Τα στοιχεία που συλλέγουν τα cookies μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα του Δικτυακού Τόπου συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοχώρους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξετε μέσω του Δικτυακού μας Tόπου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Cookies, το τρόπο διαχείρισης και διαγραφής τους, μπορείτε να βρείτε στο www.aboutcookies.org

2. Είδη cookies

Στο 3guys.gr, χρησιμοποιούνται οι εξής κατηγορίες Cookies :

Παροδικά και επίμονα

Τα «παροδικά» Cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική συσκευή κατά τη διάρκεια επίσκεψής σας στο Διαδικτυακό Τόπο και διαγράφονται με την έξοδό σας από αυτόν. Τα «επίμονα» Cookies παραμένουν στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι να διαγραφούν από εσάς. Παράδειγμα τα Cookies που είναι απαραίτητα για την παροχή εκ μέρους μας των Υπηρεσιών μας προς εσάς (Cookies που ευθύνονται για την απομνημόνευση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο καλάθι σας και τα οποία παραμένουν στη μνήμη για 7 περίπου ημέρες), ή Cookies που καταγράφουν τις συμπεριφορές σας μέσα στο Δικτυακό Τόπο, όπως τις επιλογές σας, τα δημογραφικά σας στοιχεία, τα προϊόντα που επισκέπτεστε, και άλλα στοιχεία που συμβάλλον στη δημιουργία ενός ανώνυμου προφίλ .

Cookies Τρίτων (3dr Party Cookies)

Τρίτοι όπως η  Google Analytics δύνανται να εγκαθιστούν τα Cookies που χρησιμοποιούμε. Στην περίπτωση που μέσω του Διαδικτυακού Τόπου εισέρχεστε σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων ή συνδέεστε με φορείς κοινωνικής δικτύωσης (twitter, facebook, youtube), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τρίτοι αυτοί διαδικτυακοί τόποι ή φορείς, ενδεχομένως να εγκαθιστούν Cookies αμέσως μόλις πατήσετε το σχετικό σύνδεσμο. Τα Cookies αυτά βρίσκονται εκτός του πεδίου ελέγχου μας και διέπονται από την πολιτική cookies του κάθε τρίτου που τα εγκαθιστά. Πρέπει να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές των ιστοτόπων τους, ώστε να δείτε πώς ακριβώς θα πρέπει να τα διαχειριστείτε.

3.Τρόπος διαχείρισης και διαγραφής των Cookies

Τα μενού των περισσοτέρων προγραμμάτων περιήγησης παρέχουν επιλογές σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των Cookies. Οι επιλογές αυτές ποικίλλουν αναλόγως του προγράμματος περιήγησης. Αναλόγως των επιλογών που σας δίνει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να επιτρέπετε την εγκατάσταση Cookies, να απενεργοποιείτε/διαγράφετε τα ήδη υπάρχοντα ή να ειδοποιείστε κάθε φορά που λαμβάνετε cookies. Οδηγίες για τη διαχείριση και διαγραφή των Cookies βρίσκονται συνήθως εντός του μενού “Help”, “Tools” ή “Edit” του προγράμματος περιήγησης. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πιο λεπτομερή καθοδήγηση στο www.youronlinechoices.com/gr όπου επεξηγείται αναλυτικά ο τρόπος ελέγχου και διαγραφής των αρχείων cookies στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας, ότι, σε περίπτωση που απορρίψετε ή απενεργοποιήσετε τα Cookies του διαδικτυακού μας τόπου, η λειτουργικότητα των ιστοσελίδων ενδέχεται εν μέρει να χαθεί. Επίσης, απενεργοποιώντας ένα Cookie ή μια κατηγορία Cookies, δεν διαγράφεται το Cookie από το πρόγραμμα περιήγησης. Μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να γίνει από εσάς, αλλάζοντας τις εσωτερικές λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε .

4. Αλλαγές στη χρήση των Cookies από εμάς

Δυνάμεθα κατά καιρούς να τροποποιούμε την Πολιτική Cookies, είτε εν όλω είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στο Δικτυακό τόπο. Ταυτόχρονα θα υπάρχει ένδειξη στην αρχική μας ιστοσελίδα που θα επισημαίνει την αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το Δικτυακό μας τόπο και τις υπηρεσίες του και τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, είτε στο σύνολο είτε εν μέρει, πρέπει να παύσετε την χρήση του Δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών μας που παρέχονται μέσω αυτού.

Κάθε αλλαγή της παρούσας Πολιτικής θα αναρτάται αμέσως εδώ.

5. Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στοinfo@3guys.gr.